torsdag 6. september 2012

Gruppresa till New York

Många av oss har bevittnat det otroliga New York, antingen i filmer eller i verkliga livet och för en gångs skull velat semestra här. New York är också känd som NYC, Gotham, staden som aldrig sover, och The Big Apple. Fängslande vyer, häpnadsväckande monument, moderna köpcentrum, enskilda konstverk, hänförande sevärdheter och oupphörliga stränder är skälen att resenärer från hela världen flockas här.
Borta är de dagar när människor har att tänkt minst två gånger för att åka till New York på grund av dyra flygbiljetter, nu finns det många internationella flygtjänsteleverantörer som erbjuder billiga flyg till New York från nästan varje större flygplats.

The Big Apple består av fem stadsdelar, Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx och Staten Island. Varje stad skiljer sig från den andra och erbjuder några olika kulturer, egenskaper och identiteter. Totalt 800 språk talas i New York, och människor av olika rang och ekonomi bor här, det gör att denna stad är ett av de mest önskade turistmålen i USA. Det är en avancerad metropol och har inverkan på världens mode, kultur, ekonomi, konst och utbildningsindustri. Följande är de mest populära sevärdheter att besöka i New York, som du bör utforska under ditt besök:

Frihetsgudinnan:

Frihetsgudinnan är en symbol i New York City. Det var en gåva till folket i New York av Frankrike. Även känd som Lady Liberty är det en stor attraktion för turister som far ner till Gotham för semester.

Ellis Island:

Ellis Island är en plats att vara på om du vill veta om det rika och ärorika förflutna New York City har att erbjuda. Detta är platsen där den berömda Frihetsgudinnan ligger. Ön är hem till "American Family Immigration History Center".

Brooklyn Bridge:

Brooklyn Bridge är en av de äldsta broarna i USA. Den är byggd på East River och ansluter Manhattan till Brooklyn. Det är en av de mest populära turistattraktionerna i New York.

Central Park:

Central Park är den offentliga parken i New York, och är känd för sina fridfulla omgivningar och skönhet. Människor som älskar naturen föredrar att ta sig hit och umgås. Parken består av flera dammar, sjöar, vissa ishallar, en djurpark, ett naturreservat och Central Park Conservatory Garden.

Planera din resa till New York för en livlig och uppfriskande paus från ditt hektiska liv.



Gruppresa till New York

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar