tirsdag 11. september 2012

Pedagogiska fördelar med en Art Group Tour i New York City

New York City är känt för antalet konstnärer som bor och arbetar där, och kvaliteten på den konst som visas på museer och gallerier. I denna artikel kommer jag ge några detaljer om höjdpunkterna i en konstrundtur i New York City utformad för elever, för att öka deras läroplan. Den betraktelse och analys av stora konstverk hjälper konststuderande eller elever som läser konsthistoria att bättre förstå mångfalden och komplexiteten av konst i olika kulturer och tidsperioder. Konststuderande får en inblick i tekniska processer och får en chans att samla idéer för det fortsatta arbetet. Alla elever utvecklar en förståelse för hög artisteri i museer och gallerier i New York City.

Museum of American Illustration

Detta relativt nya museum öppnades 1998, och ligger på Vernon Court, en av de mest kända herrgårdarna av "Gilded Age" av amerikansk arkitektur. Vernon Court tar upp ett helt block på Bellevue Avenue och herrgårdens grunder inkluderar en trädgård designad av USA: s första landskapsarkitekt, Frederick Law Olmstead och förnyad till hans ära. Museet har den största samlingen av illustrationskonst, illustrationers om producerats för massmedia såsom böcker, tidskrifter, annonser och nya medier. Några noterbara konstnärer i samlingen är Maxfield Parrish, NC Wyeth och Norman Rockwell. Pedagogiska studiegrupper kommer lära sig en hel del om konst, arkitektur och historia inom illustrationen på ett besök i detta museum i New York - ett värdefullt resemål för en konstturné.

För entusiaster av litteratur och konst, är en rundtur i Greenwich Village i New York ett absolut måste. Jack Kerouac, Bob Dylan, och Emma Thompson är alla uppväxta här, besökte eller bodde i byn. Hjärtat i Greenwich Village är Washington Square Park, som gränsar med New York University, och är alltid livlig med föreställningar och aktiviteter. Studieresande kommer att vilja se Centennial Arch, som firar 100-årsdagen av vår första presidents invigning. Utbildningsgrupper kommer också att vilja besöka historiska hem i Greenwich Village med litterärt, arkitektoniska eller historiska betydelser, eller kanske ta en måltid på en av byns fina restauranger, butiker, och mest av allt: andas in luften av bohemiskt.

Guggenheims är kanske de mest kända konstsamlarna och filantroperna i världen. Studiegrupper som reser till New York City vill inte missa detta museum i världsklass. Lärarna hittar Arts Curriculum på nätet, det är ett bra verktyg för att förbereda eleverna för ett besök på Solomon Guggenheim Museum. Solomon Guggenheim Museum lyfter inte fram en tid i konst eller en särskild enskild estetik. Guggenheim är ett museum som växte fram ur en sofistikerad privat samling, och har flera konstverksepoker och stilar från över hela världen samlade.

Studiegrupper med fokus på konst kan finna mycket att se och lära med hjälp av rundturer i New York City.



studieresor

gruppresa new york

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar